Szállítási információ

Kiszállítás utánvéttel
 
Szállítás költsége: Függetlenül a megrendelt áru tömegétől, utánvéttel egységesen 990 Ft (bruttó: 1.257 Ft).
 
20.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes szállítás!
 
Szállítási idő: Visszaigazolt rendelés esetén 1-2 munkanap.
Árukínálatunkat igyekeztünk a mindig raktáron lévő termékekből összeállítani, mégis előfordulhat hogy beszerzés miatt több napot várni kell. Ilyen esetben értesítjük a csúszásról, vagy alternatív terméket ajánlunk fel.
 
A kosár menüpontban, mielőtt a "Rendelés megerősítése" gombra kattint, állítsa a szállítási módot "Kiszállítás utánvéttel"-re. Ezt követően egy automatikus üzenetet küldünk.
 
Megrendelését futárszolgálattal juttatjuk el az Ön által megadott címre (kizárólag Magyarország területén). A visszaigazolásnak megfelelő összeget a futár számára készpénzben kell kiegyenlíteni.
Amennyiben a csomag láthatóan sérült vagy nyitott, akkor a csomagot ne vegye át, ezt követően haladéktalanul értesítse Ügyfélszolgálatunkat a történtekről.
 
Személyes átvétel
 
Szolnoki üzletünkben veheti át az összekészített megrendelését.
 
Előkészítési idő: Visszaigazolt rendelés esetén, a következő munkanap.
 
A kosár menüpontban, mielőtt a "Rendelés megerősítése" gombra kattint, állítsa a szállítási módot "Személyes átvétel"-re. Értelemszerűen, ebben az esetben az adatbázisban tárolt kézbesítési cím nem lesz figyelembevéve.
 
Az előkészítési folyamat állapotáról automatikus E-mailt küldünk a regisztráció során megadott címre: 1.rendelés összegzése; 2.átvételre előkészítve.